iphone_app

Mikä tämä on?

ZIIIRO iPhone App, avulla voit kokeilla ajan lukemista haluamastasi kellosta heti. Sovellus toimii myös yöajan kellona. Huomaa ettei sovellusta ole toistaiseksi päivitetty muillle kuin iPhone 4:selle ja sitä aikaisemmille versioille.

App Features

Voit valita kuudesta väristä, jokaiselle mielentilalle löytyy omansa. Napauta alhaalla olevaa nappulaa päästäksesi asetuksiin ja väriteemoihin. Ajanlukua avustamaan sovelluksessa on myös digitaalinen ajannäyttö kellotaulun keskellä.

appstore_icon