ziiiro-watch-size-guide-2

Gravity, Aurora, Orbit

ZIIIRO Gravity, Aurora & Orbit kellojen strap -rannekkeet ovat vaihdettavissa keskenään. Silikoni-metallirannekkeet sopivat rannekoolle välillä 16.00 cm – 18.50 cm.


Proton, Ion

ZIIIRO Gravity, Aurora & Orbit kellojen polyamidi-nailon -hihnat ovat vaihdettavissa keskenään. Rannekkeet sopivat ranteisiin joiden ympärysmitta on välillä 13.50 cm – 16.00 cm.


Eclipse

Kello on luettavissa pimeällä mikäli sen Super-Luminova® -näyttö on saanut riittävästi auringonvaloa tai keinovaloa päivän mittaan. Super-Luminova® on kehittynyt versio entisistä itsevalaisevista näytöistä joissa käytettiin fosforia; se on kirkkaampi, kestää pidempään ja sitä on saatavissa monissa eri väreissä. Se latautuu päivisin ja voit lukea kelloasi myös yöaikaan ilman minkäänlaista energiankulutusta.


Mercury, Celeste, Saturn

Huomaa että ZIIIRO Mercury, Celeste, Saturn & Titan -kellojen rannekkeet eivät ole vaihdettavissa toistensa kanssa. Metallirannekkeet sopivat rannekoolle välillä 13.00 cm – 21.00 cm.


Pocket Watches

Tätä futuristista taskukelloa voit käyttää myös avainnipussa tai ketjussa kaulassa. Huomaa että ZIIIRO Titan -kellotaulu EI ole vaihdettavissa muihin kelloihin/rannekkeisiin.


Single Straps

ZIIIRO rannekkeiden avulla voit vaihtaa kelloasi tai rannekettasi kulloisenkin tyylisi, mielialasi tai puvunvärisi mukaan. Me kutsumme sitä termillä Mix&Match.